Toimitusehdot

Spartan Product -koulutusten yleiset ehdot

1 Yleistä

Nämä ehdot ovat osa Spartan Product Oy:n (myöhemmin Spartan Product) sekä sopimuksen tehneen, koulutukseen osallistuvan henkilön välistä osallistumissopimusta. Spartan Product pidättää itsellään yksipuolisen oikeuden muuttaa näitä ehtoja. Osallistujia tiedotetaan muutoksista sähköpostitse tai kirjeitse. Ilmoittautuessaan koulutukseen osallistuja hyväksyy nämä ehdot.

2 Ilmoittautuminen koulutuksiin

Spartan Productin koulutuksiin ilmoittaudutaan verkossa, sähköpostitse, puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Osallistuja saa ilmoittautumisestaan vahvistuksen sähköpostitse. Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa kaikki koulutukseen osallistumiseen olennaisesti vaikuttavat tiedot.

Ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme kaikista koulutuksista varausmaksun. Varausmaksu on suuruudeltaan 90 euroa, 200 euroa tai 300 euroa. Varausmaksun määrä on ilmoitettu sen koulutuksen yhteydessä, johon ilmoittaudut. Varausmaksun maksettuasi olet varannut paikkasi koulutukseen. Maksua ei palauteta.

3 Hinnat

Ilmoitamme koulutuksiemme hinnat verkkosivuillamme. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

4 Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Maksuturva Group Oy (2121703-0) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksuturva Group Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Maksuturva Group Oy
y-tunnus: 2121703-0
PL 56606
00021 Laskutus

Puhelin: (09) 3213 300
www.maksuturva.fi

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Maksuturva Group Oy (2121703-0) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

5 Maksuehdot

Maksuehtomme on 14 vrk netto. Viivästyskorko on korkolain mukainen. Koulutukset on ennakkomaksua lukuun ottamatta mahdollista maksaa erissä seuraavasti:
• Personal Trainer -koulutus: 1-12 erää
• Muut koulutukset: 1-3 erää
Paperilaskusta veloitamme 5 € laskutuslisän.

6 Peruutukset ja koulutuksen siirrot

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Sähköpostitse saapuneen varausvahvistuksen jälkeen koulutuksen peruutuksesta veloitetaan seuraavasti:
• Peruutus 14–30 päivää ennen koulutusta: 30 % koulutuksen hinnasta
• Peruutus 1-13 päivää ennen koulutusta: 50 % koulutuksen hinnasta
Varausmaksua ei palauteta. Lääkärintodistusta vastaan koulutuksen voi siirtää seuraavaan mahdolliseen ajankohtaan. Jos osallistuja jättää ilmoittamatta saapumatta koulutukseen, veloitamme häneltä koko koulutuksen hinnan. Spartan Product ei vastaa koulutuksen siirtymiseen johtavista tilapäisistä rajoitteista, joita ei ole voitu kohtuudella ennakoida (force majeure).

Kirjalliset peruutukset lähetetään seuraavaan osoitteeseen:
Spartan Product Oy
Sammaltie 21
21250 MASKU
tai sähköpostitse osoitteeseen:
antti.nurmi@spartan.fi

7 Vahingonkorvausvastuu ja vastuuvapaus

Spartan Product ei vastaa koulutuksissaan tapahtuvista mahdollisista henkilövahingoista tai omaisuuden menetyksistä, ellei pakottavista lainsäädännöstä muuta johdu. Koulutukseen osallistuvalla on velvollisuus huolehtia riittävästä vakuutusturvasta mahdollisen henkilö- tai omaisuusvahingon osalta.

8 Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Koulutussopimuksessa noudatetaan Suomen lainsäädäntöä. Spartan Productin ja koulutukseen osallistuvan henkilön väliset mahdolliset kiistat pyritään aina ratkaisemaan yhteistyössä. Jos tämä ei ole mahdollista, voi kumpikin osapuoli viedä kiistan käräjäoikeuteen.