Toimitusehdot

Spartan Product -koulutusten yleiset ehdot

1. Yleistä

Nämä ehdot ovat osa Spartan Product Oy:n (myöhemmin Spartan Product) sekä sopimuksen tehneen, koulutukseen osallistuvan henkilön välistä osallistumissopimusta. Spartan Product pidättää itsellään yksipuolisen oikeuden muuttaa näitä ehtoja. Osallistujia tiedotetaan muutoksista sähköpostitse tai kirjeitse. Ilmoittautuessaan koulutukseen osallistuja hyväksyy nämä ehdot.

2. Ilmoittautuminen koulutuksiin

Spartan Productin koulutuksiin ilmoittaudutaan verkossa, sähköpostitse, puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Osallistuja saa ilmoittautumisestaan vahvistuksen sähköpostitse. Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa kaikki koulutukseen osallistumiseen olennaisesti vaikuttavat tiedot.

Ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme kaikista koulutuksista varausmaksun. Varausmaksu on suuruudeltaan 90 euroa, 200 euroa tai 300 euroa. Varausmaksun määrä on ilmoitettu sen koulutuksen yhteydessä, johon ilmoittaudut. Varausmaksun maksettuasi olet varannut paikkasi koulutukseen. Maksua ei palauteta.

3. Hinnat

Ilmoitamme koulutuksiemme hinnat verkkosivuillamme. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

4. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Maksuturva Group Oy (2121703-0) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksuturva Group Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Maksuturva Group Oy
y-tunnus: 2121703-0
PL 56606
00021 Laskutus

Puhelin: (09) 3213 300
www.maksuturva.fi

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Maksuturva Group Oy (2121703-0) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Svea Ekonomi erämaksun ehdot:

Svea Ekonomin maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot.

Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä Spartan Academyltä. Ole yhteydessä info@spartan.fi sähköpostiin.

Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Yhteystiedot:
Svea Ekonomi / Maksuratkaisut
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki
Puhelin: 09 4242 3330
Sähköposti: asiakasinfo@svea.fi
www.sveapayments.fi

5. Maksuehdot

Maksuehtomme on 14 vrk netto. Viivästyskorko on korkolain mukainen. Koulutukset on ennakkomaksua lukuun ottamatta mahdollista maksaa erissä seuraavasti:
• Personal Trainer -koulutus: 1-12 erää
• Muut koulutukset: 1-3 erää
Paperilaskusta veloitamme 5 € laskutuslisän.

6. Peruutukset ja koulutuksen siirrot

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Sähköpostitse saapuneen varausvahvistuksen jälkeen koulutuksen peruutuksesta veloitetaan seuraavasti:
• Peruutus 14–30 päivää ennen koulutusta: 30 % koulutuksen hinnasta
• Peruutus 1-13 päivää ennen koulutusta: 50 % koulutuksen hinnasta

Varausmaksua ei palauteta. Lääkärintodistusta vastaan koulutuksen voi siirtää seuraavaan mahdolliseen ajankohtaan. Jos osallistuja jättää ilmoittamatta saapumatta koulutukseen, veloitamme häneltä koko koulutuksen hinnan. Spartan Product ei vastaa koulutuksen siirtymiseen johtavista tilapäisistä rajoitteista, joita ei ole voitu kohtuudella ennakoida (force majeure).

Koulutuksen peruuntuminen

Spartan Academy pidättää oikeuden perua koulutuksen 7 päivää ennen koulutuksen alkamisajankohtaa. Koulutuksen peruuntuessa osallistujille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Poikkeuksellisessa tilanteessa jossa koulutus perutaan Spartan Academyn:n toimesta, on opiskelijalla oikeus siirtää opintonsa seuraavan vastaavan ryhmän mukana suoritettavaksi tai saada kurssimaksunsa takaisin.


Kirjalliset peruutukset lähetetään seuraavaan osoitteeseen:

Spartan Product Oy
Sammaltie 21
21250 MASKU
tai sähköpostitse osoitteeseen:
antti.nurmi@spartan.fi

7. Personal Trainer opiskelu

Palvelu toimitetaan sopimusehtojen mukaisella tavalla ja tilausvahvistuksessa ilmoitetulla aikataululla.

Spartan Academyn Personal Trainingin perusteet – koulutus on osittain verkossa suoritettava koulutus, jonka suorittaminen alkaa 30- Päivää ennen koulutusta. Koulutus tapahtuu osana EREPS-koulutusputkea, koulutuksen alkamisen ajankohta on 30- päivää koulutusputken alkamisajankohdasta.

8. Vahingonkorvausvastuu ja vastuuvapaus

Spartan Product ei vastaa koulutuksissaan tapahtuvista mahdollisista henkilövahingoista tai omaisuuden menetyksistä, ellei pakottavista lainsäädännöstä muuta johdu. Koulutukseen osallistuvalla on velvollisuus huolehtia riittävästä vakuutusturvasta mahdollisen henkilö- tai omaisuusvahingon osalta.

9. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Koulutussopimuksessa noudatetaan Suomen lainsäädäntöä. Spartan Productin ja koulutukseen osallistuvan henkilön väliset mahdolliset kiistat pyritään aina ratkaisemaan yhteistyössä. Jos tämä ei ole mahdollista, voi kumpikin osapuoli viedä kiistan käräjäoikeuteen.

10. Oikeus muutoksiin

Spartan Academy pidättää oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. (Kampanija tarjoukset, BlacFriday yms)