Liikunta-alan ammattilaiseksi

Opiskele toiminnallisen harjoittelun ohjaajaksi


Kouluttautuminen toiminnallisen harjoittelun ammattilaiseksi tarkoittaa intensiivistä ja monipuolista kehittymistä liikunta-alan ammattilaiseksi.

Lisää kiinnostavuuttasi, kasvata ammattitaitoasi ja tee kannattavaa liiketoimintaa huippu opetuksessa. Kun haluat olla edelläkävijä, valitse Spartan toiminnallisen harjoittelun ohjaajakoulutus.

 • Opiskele tehokkaasti livenä
 • Hanki uusi ammatti liikunta-alalta
 • Lisää ammattitaitoasi
 • Erottaudu eduksesi
 • Kehitä liiketoimintaasi
Image
Image

Senioriohjaaja - UUTUUS!

Opiskele ikääntyvien valmentajaksi

Senioriohjaaja toimii ikääntyvien valmentajana. Koulutuksessa täydennät aiempaa osaamistaan fyysisestä harjoittelusta.

Valmennuksessa saat täsmätietoa siitä, mitä ikääntyminen tekee ihmisen fyysiselle kunnolle, miten pehmytkudosten ja nivelten toiminnasta pidetään huolta, ja millä keinoilla ikääntyvät voivat kehittää fyysistä toimintakykyään.

Tutustu koulutukseen
Image

Personal Trainer

Toiminnallinen harjoittelu

Suomen ensimmäinen toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer -kolutus, jota koulutamme myös kansainvälisesti. Tehokas, toimiva ja tuloksia tuottava.

Tutustu koulutukseen
Image

Kahvakuula

Ohjaajakoulutus

Alkuperäinen Spartan kahvakuula ohjaajakoulutus on käsite, josta kaikki on alkanut. Olemme kouluttaneet tuhansia kahvakuulaohjaajia ympäri maailmaa.

Tutustu koulutukseen
Image

Mobility

Kehonhuollon ohjaajaksi

Opi liikkuvuuteen vaikuttavista tekijöistä täsmällisesti ja itse tehden. Opit ymmärtämään anatomiaa, liikemalleja ja voimantuoton mekanismeja .

Tutustu koulutukseen
Image

Bodyweight

Kehonpainoharjoittelu

Kehonpainoharjoittelu on super tehokas perusta kaikkeen toiminnalliseen harjoitteluun. Kasvata osaamistasi MM-tason valmentajiemme opetuksessa.

Tutustu koulutukseen
Image

Voimavalmentaja

Ohjaajakoulutus

Voimavalmentajan ohjaajakoulutus on tarkoitettu voimaominaisuuksien kehittämiseen erityisesti levytangolla ja vapailla painoilla tehtävien liikkeiden avulla.

Tutustu koulutukseen
Image

Toiminnallisuutta

Toiminnallinen harjoittelu

Täydellinen kokoelma toiminnallisen harjoittelun liikkeitä, välineitä, käytäntöä ja teoriaa. Tämän koulutuksen päälle voit rakentaa osaamisesi monipuolisesta harjoittelusta.

Tutustu koulutukseen
Image

Kuntosaliohjaajan
koulutus

Tehokkaasti salilla
Opi ohjaamaan tehokasta ja tuloksia tuottavaa harjoittelua kuntosaleilla. Kuntosaliohjaajan koulutuksessa opit maksimoimaan kuntosalilaitteiden hyödyn ja tekniikat.
Tutustu koulutukseen
Image

Fighter
training

Kamppailulajit

Fighter Training yhdistää monipuoliset kamppailulajeista tutut iskut, lyönnit ja potkut toimivaksi ryhmäliikuntakonseptiksi. Opiskele ohjaajaksi turvallisesti ja tehokkaasti.

Tutustu koulutukseen
Image

Performance
Coach

Speed & Agility

Performance Coach -koulutus antaa sinulle tiedon ja taidon nopeusharjoittelun maailmasta. Valmennus on suunniteltu erityisesti lajivalmennukseen.

Tutustu koulutukseen
Image

Bootcamp &
treenilomat

Treenaa ja lomaile

Bootcamp on valtavan suosion saavuttanut, treenin ja loman yhdistävä kokonaisuus. Sinä järjestät itsesi paikan päälle, me hoidamme kaiken muun.

Tutustu bootcamppeihin

Opetamme juuri sinua!

Opiskele turvallisesti livenä

Oletko valmentaja, Personal Trainer, liikunnanohjaaja tai innokas liikkuja? Opiskelu kanssamme on monimuotoista. Tämä tarkoittaa sitä, että live-opetuksen lisäksi käytössäsi on myös verkko-oppimista ja luentoja.

 • Personal trainereille ja liikunta-alan ammattilaisille
 • Kuntosaliohjaajille ja fysiikkavalmentajille
 • Kamppailuharjoittelusta kiinnostuneille
 • Henkilökohtaiseen taitotason nostoon
TUTUSTU PÄÄKOULUTTAJAAN
Image
Image

Vetovoimaa liiketoiminnallesi

Spartan Academyn toiminnallisen harjoittelun ohjaajakoulutukset ovat sinua varten. Kasvata osaamistasi ja hyödynnä tietoasi kehittämällä uutta – vaikkapa tarjoamalla monipuolisempia tunteja tai tehokkaita alkulämmittelyjä.

Ammattitaidon kasvattaminen lisää arvostustasi ohjaajana, ja mahdollistaa uudenlaisen asiakassegmentin tavoittamisen. Tehokkaat, monipuoliset ja myös kansainvälisesti toimiviksi todetut harjoitteet lisäävät kiinnostavuuttasi ja markkina-arvoasi ohjaajana.

Meidän tavoitteemme on ojentaa sinulle auttava kätemme, ja vahvistaa kaikkia niitä osa-alueita, joihin haluat saada vahvistusta. Live-valmennusten lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman myös verkossa opiskeltavia ohjaajakoulutuksia ja lyhyempiä valmennuksia.

Haluatko opiskella etänä?
Image

KOKEMUSTA JA OSAAMISTA

TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN EDELLÄKÄVIJÄLTÄ

Antti Nurmi on toiminnallisen harjoittelun kotimainen pioneeri. Hän aloitti ryhmäliikuntatuntien vetämisen kahvakuulilla 2000-luvun alussa. Antti on kouluttanut tuhansia ohjaajia, tuottanut kirjoja ja esiintynyt lukemattomilla opetusvideoilla.

Antti on ainoa suomalainen, joka kouluttaa ohjaajia ammatikseen myös ulkomailla. Kokemus näkyy harjoitteiden monipuolisuutena, tekemisen turvallisuutena ja oppimisen innostavuutena. Antti tuo harjoitteluun kamppailumaailmasta tutut kehonapinoharjoitteet ja kuntoutusliikkeet liikunta-alan ammattilaisille.

Image

Pääkouluttaja, Spartan Academy

Ohjaajakoulutuksissamme opit:

 • Turvallisen tavan ohjata ja opettaa
 • Teorian tekniikoiden ja tekemisen taustalla
 • Ohjaamisen ja opettamisen periaatteet
 • Uusimmat käytännöt toiminnallisesta harjoittelusta
 • Yksilöllisen asiakkaan hyvinvoinnin lisäämisen
 • Ryhmän ohjaamisen erityispiirteet

Myös näistä hyödyt:

 • Opiskelet monimuotoisesti livenä ja verkossa
 • Harjoittelet myös omalla ajallasi
 • Saat käyttöösi kansainvälisen kokemuksemme
 • Kehität osaamistasi valmennuksessa ja liiketoiminnassa
 • Kouluttaudut tulevaisuuden ammattiin