Toiminnallisen harjoittelun ja kamppailu-urheilun asiantuntija palveluksessasi

Spartan Gear kasvoi kansainväliseksi. Ja samalla vaihtui nimi Spartan Academyksi. Osaamisen ytimessä ovat huippuunsa hiotut koulutukset, joita ylpeydellä viemme myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Kahvakuulat, toiminnallinen harjoittelu ja kamppailulajit ovat keihään kärkemme.
Tehtävänämme on kehittää juuri sinua lajissasi ja avata ovia uusille tuulille. Tervetuloa Spartan Academyyn.

Miksi valita Spartan Academy?

  • Spartan Academy on enemmän kuin pelkkä nimi. Se on merkki, joka kertoo intohimosta liikkeeseen ja tinkimättömästä asenteesta treeniin.

  • Kaikki tuotteemme ja palvelumme on rakennettu rautaisen asiantuntemuksen pohjalle. Sertifioidut ohjaajat, viimeisin osaaminen ja kansainvälinen kokemus ovat Spartan Academyn toiminnan ytimessä.

  • Spartan Academy on monien vuosien työn tulos, josta olemme ylpeitä. Haluamme olla valtakunnan menestyvin liikunta-alan kokonaispalvelu myös tulevaisuudessa. Siksi luotettavuus on meille kunnia-asia.

Maailmalta juuri sinulle!

Kansainväliset koulutuksemme on kehitetty vankalla kokemuksella ja tuotteemme valikoitu huolellisesti.
Takaamme asiakkaillemme parhaat mahdolliset tulokset kun testaamme, että koulutukset toimivat myös maailman haastavimmissa olosuhteissa.

Tutustuiko jo kouluttajiimme?

Olen Antti Nurmi ja vastaan Spartan Academyn koulutuksista. Kierrän ammattikseni kouluttamassa sotilaita, poliiseja, palomiehiä, liikunta-alan ammattilaisia ja ihan tavallisia ihmisiä toiminallisen harjoittelun maailmaan.  Toisen kokonaisuuden muodostaa itsepuolustuksen ja voimankäytön koulutus, jossa olemme tiimini kanssa edelläkävijöitä monellakin mittarilla. Teemme yhteystyötä myös Suomen puolustusvoimien kanssa.

Haluan mahdollistaa sinulle parhaat koulutukset, missä olet milloinkaan ollut. Pitämällä vaatimustason korkealla, mutta huumorin mielessä, ohjaan sinua Spartan Academyn koulutsten maailmassa. Saat unohtumattomia kokemuksia Bootcampeillämme, haastat itsesi ja kehosi ketteryydessä ja opit tuhat ja yksi tapaa käyttää kahvakuulaa.

Kaikki ohjaajani ovat alansa huippuja. Siksi he ovat parhaat mahdolliset kouluttajat sinulle, olipa vaatimuksesi lisätä omaa taitojen kirjoasi tai etsiä uutta kehitystä lajisi parissa – vaikkapa maailman mestaruuksien tavoitteissasi.

Tutustu rauhassa kouluttajiimme ja koulutuksiimme – me olemme sinua varten!

P.S. Verkkokaupassamme on välillä järjettömän hyviä tarjouksia.
Kannattaa käydä kurkkaamassa »

Abdullah Alawadi
Eveliina Tistelgren
Johanna Forrström
Petri Halonen
Gabriella Bánkuti
Harri Gustafsberg
Peri Litmanen
Petteri Kantola
Ville Rintala