Koulutus on nyt verkossa

Opiskele liikunta-alan ammattilaiseksi


Valmennuksen voi maksaa myös Smartum, E-passi, Eazybrake, Edenredin. Ilmoittaudu tällöin info@spartan.fi sähköpostiin. 

Kouluttautuminen verkossa on loistava vaihtoehto sinulle, kun haluat oppia omassa rauhassa, ja edetä omaan tahtiisi. Tarvitset käyttöösi mobiililaitteen tai tietokoneen, jolla pääset nettiin ja lisäksi hieman tilaa harjoitteluun.

Monipuoliset harjoitteet lisäävät osaamistasi ja kiinnostavuuttasi ohjaajana. Kun opit täsmällisesti, osaat opettaa perustellen hyödyt ja välttäen haitat. Kun haluat olla ammattilainen, valitse Spartan verkkovalmennus ja ohjaajakoulutus.

 • Opiskele joustavasti verkossa
 • Harjoittelet omalla ajallasi
 • Kasvata osaamistasi
 • Erottaudu osaamisellasi
 • Vauhdita liiketoimintaasi
Image
Image

Levytanko-ohjaaja – uutuus!

Opiskele kaikki tarvittava levytankoharjoittelusta

Levytankoharjoittelun ohjaajakoulutus vahvistaa osaamistasi levytankoharjoittelusta. Tekniikoiden tarkka teoria ja suoritustekniikoihin perehtyminen, valmistaa sinut levytankoharjoittelun osaajaksi. Ja kaikki hoituu verkossa!

Lähde mukaan
Voit maksaa myös liikuntaeduilla!
Image
Image

Bodyweight

Käytä kehoa paremmin

Kehonpainoharjoittelu, joka myös bodyweight-harjoitteluna tunnetaan, on super-tehokasta ja hauskaa. Vaikka tekeminen saattaa muuttua haastavaksi, on kyse juuri siitä. Omien rajojen löytämisestä.

Lähde mukaan
Image

Mobility

Lisää liikkuvuutta

Perehdy liikkuvuuteen vaikuttaviin tekijöihin tekniikoiden, harjoitteiden ja harjoituskertojen rakentamisen kaavojen avulla. Opit ymmärtämään anatomiaa ja ihmisen liikkumista sekä voimantuoton mekanismeja.

Lähde mukaan
Image

Kahvakuula

Ohjaajaksi verkossa

Syvennä osaamistasi verkkokoulutuksessa, joka antaa sinulle tarkat tiedot siitä, mitä, miksi ja miten kahvakuulien kanssa kannattaa harjoitella. Opit kymmeniä tekniikoita, harjoitteita ja kokonaisten treenituntien rakentamisen kaavoja.

Lähde mukaan!
Image

Ravitsemuksen ABC

Elinvoimaa ja suorituskykyä

Ravitsemuksen ABC perehdyttää sinut terveellisen ja toimintaa edistävän ruokailun maailmaan. Opit kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kuten terveellä tavalla syömisestä ja ravinnosta nauttimisesta.

KATSO LISÄÄ
Image

Urheiluvammat

& vammojen ennaltaehkäisy

Valmennus perehdyttää sinut terveen liikkumisen ja vammoja ehkäisevän urheilun maailmaan. Opit koulutuksessa aikuisten, nuorten ja lasten urheiluvammoista ja niiden ehkäisystä kaiken tietämisen arvoisen.

KATSO LISÄÄ
Image

Opettamisen ABC

Asiakkaan ohjaaminen

Verkkokoulutus perehdyttää sinut opastavan asiakastyön ja oppimisen teoriaan. Koulutus keskittyy erilaisten ihmistyyppien tunnistamiseen ja opetuksellisiin keinoihin, joilla vaativakin tilanne kääntyy tuloksia tuottavaksi yhteispeliksi.

KATSO LISÄÄ
Image

KUNTONYRKKEILY

Tyrmää kaloreita

Opit täsmälliset tekniikat ja kehityt ohjaamaan kamppailullisia tunteja. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai taustaa kamppailulajeista. Suorat, koukut ja niiden variaatiot opiskellaan tarkan teorian tukemana.

Lähde mukaan
Image

Ohjelmointi

Kuntosali- ja voimaharjoittelu

Syvennä osaamistasi kuntosali- ja voimaharjoittelun ohjelmoinnista. Opi rakentamaan yksilöllisiä ohjelmia maksimivoiman lisäämiseen, kehon muokkaukseen ja lihasmassan kasvatukseen.

KATSO LISÄÄ
Image

Speed & Agility

Performance Coach

Speed & Agility -verkkokoulutus perehdyttää sinut nopeusharjoittelun maailmaan. Monipuolinen harjoittelu parantaa koko keskushermoston ja lihashermojärjestelmän toimintaa.

KATSO LISÄÄ

Opetamme juuri sinua!

Verkkovalmennus on toimiva valinta

Oletko valmentaja, Personal Trainer, liikunnanohjaaja tai innokas liikkuja? Verkko-opiskelu sopii sinulle, joka haluat täydentää osaamistasi ja oppia hyödyntämään opiskeltavaa aihetta osana asiakastyötä, tuotetarjontaa tai omaa harjoitteluasi.

 • Personal trainereille ja liikunta-alan ammattilaisille
 • Kuntosaliohjaajille ja fysiikkavalmentajille
 • Kamppailuharjoittelusta kiinnostuneille
 • Henkilökohtaiseen taitotason nostoon
TUTUSTU PÄÄKOULUTTAJAAN
Image
Image

Lisävoimaa liiketoiminnallesi

Kouluttautuminen verkossa on loistava vaihtoehto, kun haluat oppia omassa rauhassa, ja edetä omaan tahtiisi. Kasvata osaamistasi ja hyödynnä tietoasi kehittämällä uutta – vaikkapa tarjoamalla monipuolisempia tunteja tai tehokkaita alkulämmittelyjä.

Monipuolista ammattitaitoasi ja hanki tyytyväisiä asiakkaita uudella osaamisella. Tehokkaat harjoitteet lisäävät kiinnostavuuttasi ja markkina-arvoa ohjaajana.

Verkko-opiskelun jälkeen olet valmis vetämään ryhmätunteja tai Personal Trainer -treenejä asiakkaillesi uusilla tehokkailla, turvallisilla ja toimivilla harjoitteilla.

Image

KOKEMUSTA JA OSAAMISTA

TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN EDELLÄKÄVIJÄLTÄ

Antti Nurmi on toiminnallisen harjoittelun kotimainen pioneeri. Hän aloitti ryhmäliikuntatuntien vetämisen kahvakuulilla 2000-luvun alussa. Antti on kouluttanut tuhansia ohjaajia, tuottanut kirjoja ja esiintynyt lukemattomilla opetusvideoilla.

Antti on ainoa suomalainen, joka kouluttaa ohjaajia ammatikseen myös ulkomailla. Kokemus näkyy harjoitteiden monipuolisuutena, tekemisen turvallisuutena ja oppimisen innostavuutena. Antti tuo harjoitteluun kamppailumaailmasta tutut kehonapinoharjoitteet ja kuntoutusliikkeet liikunta-alan ammattilaisille.

Image

Pääkouluttaja, Spartan Academy

Verkkovalmennuksissa opit:

 • Tekniset suoritukset opastettuna ja näytettynä
 • Teorian tekniikoiden ja tekemisen taustalla
 • Ohjaamisen ja opettamisen periaatteet
 • Uusimmat käytännöt toiminnallisesta harjoittelusta
 • Kuntoa kohottavia harjoitteita
 • Kehonhuollon ja palautumisen tekniikoita

Näin valmennus toimii:

 • Opiskelet joustavasti verkossa
 • Harjoittelet omalla ajallasi
 • Testaat osaamistasi myös käytännössä
 • Hyödynnä osaamistasi valmennuksessa ja liiketoiminnassa