Spartan Academy yrityksille

Henkilöstön hyvinvointi on sijoitus yrityksesi tuottavaan tulevaisuuteen. Spartan Academyn hyvinvointivalmennukset on toteutettu siten, että jokainen voi saada positiivisen sysäyksen kuntoiluun – alkuinnostuksesta riippumatta!

Tule mukaan tuloksekkaaseen yhteistyöhön!

Pyydä tarjous yrityksellesi!

Tutustu tarjontaamme tai pyydä räätälöity kokonaisuus juuri tarpeisiinne tehtynä.

Petri Halonen
petri.halonen@spartan.fi

Hyvinvointivalmennukset yrityksille ja ryhmille

Spartan Academy järjestää mentaali- ja ravintovalmennuksen sekä kehonhuollon hyvinvointikoulutuksia yrityksille ja ryhmille. Ohjaajina toimivat esimerkiksi huippunimet Harri Gustafsberg ja Eveliina Tistelgren.

Toteutamme hyvinvointikoulutuksia sekä Suomessa että ulkomailla valmiina paketteina ja räätälöityinä kokonaisuuksina. Huomioimme aina tarkasti ryhmän lähtötason ja tavoitteet. Näin varmistamme, että osallistujat saavat koulutuksesta mahdollisimman paljon hyötyä.
Hyvinvointia yksilöille ja ryhmille

  • Mentaalivalmennukset
  • Ravintovalmennukset
  • Kehonhuoltovalmennukset

Koulutuksiamme on myös mahdollista yhdistellä sinulle parhaiten sopivaksi kokonaisuudeksi.

Kysy lisää hyvinvoinnista

Mentaalivalmennuksella menestykseen

Spartan Academyn mentaalivalmennuksissa saat työkaluja elämänhallintaan sekä uskallusta menestyä. Valmentajamme on valittu tarkasti maamme johtavien asiantuntijoiden joukosta.

Henkisestä valmennuksesta on hyötyä niin urheilijalle kuin liike-elämässä toimivalle ammattilaiselle. Koulutuksissamme opit johtamaan itseäsi ja tunteitasi sekä ottamaan vastuun ajatuksistasi ja teoistasi. Samalla valmennat itsesi optimaaliseen suoritukseen kaikilla elämän osa-aluille ja saat toiset ihmiset haluamaan yhteistyötä kanssasi.

Mentaalivalmennuksistamme vastaa Harri Gustafsberg, joka on yksi valtakunnan johtavista kouluttajista alallaan. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus muun muassa poliisin Karhu-ryhmän johtajana. Lisäksi hän luennoi säännöllisesti kansainvälisissä tilaisuuksissa henkisen kestävyyden ja fyysisen suorituskyvyn yhteydestä.

Spartan Academy mentaalivalmennuksia järjestetään säännöllisin väliajoin ympäri Suomen. Myös yrityksille tai ryhmille räätälöidyt tilaisuudet ovat mahdollisia.

Kysy mentaalivalmennuksesta

Hyvää oloa oikealla ravinnolla

Spartan Academyn valmennuksessa opit syömään oikein, oli tavoitteesi sitten painonpudotus tai treenin tehostaminen. Ohjaajina toimivat ravintoon erikoistuneet valmentajamme, joilla on kokemusta vaativista, huippu-urheilijoiden ravinto-ohjelmista.

Ravintovalmennuksemme sisältö sovitetaan sekä ryhmän että yksityisen osallistujan tavoitteisiin. Huomioita voidaan kiinnittää esimerkiksi arjen energiatasoa nostamiseen, lihasmassan kasvattamiseen tai erikoisruokavalion toteuttamiseen. Koulutuksen jälkeen osallistujille tarjotaan aina työkalut oman edistymisensä seuraamiseen.

Valmiiden ravintovalmennusten lisäksi voimme räätälöidä yrityksellesi tai ryhmällesi sopivan tapahtuman sekä Suomessa että ulkomailla.

Pyydä tarjous

Seminaarit

Spartan Academy seminaarit järjestetään ensiluokkaisissa puitteissa. Käyttöösi saat parhaat mahdolliset välineet. Tulet liikkumaan itse, sillä vain siten voit oppia. Opit opettamaan, sillä vain siten voit saada muut oppimaan. Tietysti myös taustoitamme asiat tiukalla teorialla – Sinulle ei jää epäselväksi mitkä asiat ovat harjoittelufilosofiamme taustalla!

Koulutusryhmiemme yhteishenki on erinomainen. Asiat tehdään siten, ettei kukaan tipahda kyydistä. Lähde mukaan Suomen parhaimpiin tapahtumiin – se on sijoitus kuntoilun tulevaisuuteen!

Aloita hyvinvointi nyt

Tiesitkö tätä koulutuksistamme:

Spartan Academyn yrityspalvelut koostuvat monipuolisista hyvinvointivalmennuksista, jotka sovitetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Luomme toiminnallisia liikuntakokemuksia, jotka sytyttävät henkilöstössäsi kipinän omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Kehittämämme valmennustyökalut ovat sovitettavissa kaikille; ikään, sukupuoleen, kokoon tai alkukuntoon katsomatta. Laitetaan yhdessä yrityksesi käyrä kunnon nousuun!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
petri.halonen@spartan.fi