Kuntonyrkkeily / Fighter Training

Kamppailulajeja ja ryhmäliikuntaa

Image

Spartan Fighter iskee kaloreita

Opi rakentamaan huipputehokkas tunti, jossa yhdistyy thainyrkkeilyn ankarat tekniikat ja toiminnallisen harjoittelun monipuolisuus.

Kamppailulajit ovat olleet vuosisatoja yksi monipuolisimmista liikuntamuodoista. Harjoitteiden oivaltavuus on tukenut kamppailullisia tarpeita, vahvistaen hengen lisäksi myös kehoa.

Spartan Fighter Training päivittää kamppailulajiharjoittelun tähän päivään. Kuntothainyrkkeilyä yhdistettynä toiminnalliseen harjoitteluun. Koulutuksessa opit Thainyrkkeilyn perustekniikat, kuten suorat lyönnit, koukut ja kyynärpäät. Potkutekniikoista tutuiksi tulevat pysäytyspotkut, kierto- ja polvipotkut. Omaksut otteluasennon ja kamppailuliikkumisen. Tiedät ja tunnet, miten pistehanskat ja potkutyynyt varmistavat harjoittelun turvallisuuden.

Koulutuksen tavoite on löytää hauska ja tehokas tapa tyrmätä kaloreita, ei vastustajia. Koulutuksen käyneenä ohjaat tehokkaita ja turvallisia kamppailullisia tunteja omille ryhmillesi niin kamppailusaleilla, kuin liikuntakeskuksissakin.

Koulutuksen sisältö
Tulevat koulutukset
Image

Koulutuksen sisältö:

 • Kuntothainyrkkeilyn perustekniikoita
 • Lyöntitekniikoita pistehanskoihin
 • Potkutekniikoita potkutyynyihin
 • Kamppailuliikkumista ja kamppailijan asenneharjoittelua
 • Toiminnallisen harjoittelun harjoitteita, sekä välineiden hyödyntämistä osana tuntia
 • Toiminnallisen harjoittelun välineharjoittelua kuntopalloilla ja kahvakuulilla
 • Kamppailutekniikoiden ja toiminnallisen liikkumisen yhdistämistä harjoitteiksi
 • Käytännön harjoitteiden ja teoreettisen tietämyksen koostamista tehokkaaksi tunniksi
Tulevat koulutukset

Sopiiko koulutus minulle?

Monipuolisuutensa vuoksi Fighter Training sopii kaikille uudenlaisesta, motivoivasta liikkumisesta kiinnostuneille kamppailulajien harrastajille, ryhmäliikuntaohjaajille, valmentajille ja personal trainereille. Saat ohjelmistoosi uuden, nykyaikaisen ryhmäliikuntatuotteen, joka soveltuu yhtä lailla kamppailu- kuin ryhmäliikuntasaleille.

Spartan Fighter Training –koulutus antaa perustaidot kamppailulajien lyönti- ja potkutekniikoista. Siksi se sopii myös henkilöille, joilla ei ole aiempaa kamppailulajitaustaa. Edistyneemmät kamppailijat saavat teräviä tarkennuksia suoritustekniikoihinsa.

Tulevat koulutukset
Image

Kokemusta ja osaamista

toiminnallisen harjoittelun edelläkävijältä

Antti Nurmi on toiminnallisen harjoittelun kotimainen pioneeri. Hän aloitti ryhmäliikuntatuntien vetämisen kahvakuulilla 2000-luvun alussa. Antti on kouluttanut tuhansia ohjaajia, tuottanut kirjoja ja esiintynyt lukemattomilla opetusvideoilla.

Antti on ainoa suomalainen, joka kouluttaa ohjaajia ammatikseen myös ulkomailla. Kokemus näkyy harjoitteiden monipuolisuutena, tekemisen turvallisuutena ja oppimisen innostavuutena. Antti tuo harjoitteluun kamppailumaailmasta tutut kehonapinoharjoitteet ja kuntoutusliikkeet liikunta-alan ammattilaisille.

 • Kamppailulajivalmentaja yli 20 vuoden kokemuksella
 • Kansainvälinen toiminnallisen harjoittelun kouluttaja
 • 4. asteen mustavyö Defendo
 • Kouluttanut tuhansia valmentajia kansainvälisesti
Image

Pääkouluttaja, Spartan Academy

Tulevat ohjaajakoulutukset