Koulutus on nyt verkossa

Opiskele liikunta-alan ammattilaiseksi


Kouluttautuminen verkossa on loistava vaihtoehto sinulle, kun haluat oppia omassa rauhassa, ja edetä omaan tahtiisi. Tarvitset käyttöösi mobiililaitteen tai tietokoneen, jolla pääset nettiin ja lisäksi hieman tilaa harjoitteluun.

Monipuoliset harjoitteet lisäävät osaamistasi ja kiinnostavuuttasi ohjaajana. Kun opit täsmällisesti, osaat opettaa perustellen hyödyt ja välttäen haitat. Kun haluat olla ammattilainen, valitse Spartan verkkovalmennus ja ohjaajakoulutus.

 • Opiskele joustavasti verkossa
 • Harjoittelet omalla ajallasi
 • Kasvata osaamistasi
 • Vauhdita liiketoimintaasi
 • Maksa tarvittaessa osissa
Image
Image

Bodyweight - kehonpainolla harjoittelu

Käytä kehoa paremmin

Kehonpainoharjoittelu, joka myös bodyweight-harjoitteluna tunnetaan, on super-tehokasta ja hauskaa. Vaikka tekeminen saattaa muuttua haastavaksi, on kyse juuri siitä. Omien rajojen löytämisestä.

Kehonpainoharjoittelun ohjaajakoulutus antaa sinulle välineet alkaa vetämään tunteja ja harjoitteita omille ohjattavillesi, ryhmillesi tai yksityisille valmennettaville.

TUTUSTU KEHONPAINOHARJOITTELUUN
Image

Mobility

Lisää liikkuvuutta

Haluatko oppia syvemmin liikkuvuuteen liittyvistä tekijöistä? Verkkokoulutuksessa opit teoreettisen tiedon lisäksi käytännön harjoitteita, joilla liikkuja ja urheilija on mahdollista pitää toimintakuntoisena.

Opit kymmeniä tekniikoita, harjoitteita ja kokonaisten harjoituskertojen rakentamisen kaavoja. Opit ymmärtämään anatomiaa ja ihmisen liikkumista sekä voimantuoton mekanismeja.

TUTUSTU MOBILITYYN
Image

Kahvakuula

Opiskele ohjaajaksi verkossa

Haluatko tietää enemmän kahvakuulista? Syvennä osaamistasi verkkokoulutuksessa, joka antaa sinulle tarkat tiedot siitä, mitä, miksi ja miten kahvakuulien kanssa kannattaa harjoitella.

8 viikon aikana opit kymmeniä tekniikoita, harjoitteita ja kokonaisten treenituntien rakentamisen kaavoja. Jos kahvakuulat ovat sinulle tuttuja entuudestaan, syvennät osaamistasi ja vältät virheitä, joista en ehkä aiemmin tiennyt.

TUTUSTU KAHVAKUULAAN
Image

KUNTONYRKKEILY

Tyrmää kaloreita ja iske kuntoa

Opit täsmälliset tekniikat ja kehityt ohjaamaan kamppailullisia tunteja. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai taustaa kamppailulajeista. Suorat, koukut ja niiden variaatiot opiskellaan tarkan teorian tukemana.

Verkkovalmennuksen voi suorittaa ilman välineitä, mutta myös nyrkkeilyhanskojen, pistehanskojen ja parin kanssa.

TUTUSTU KUNTONYRKKEILYYN
Image

Ohjelmointi

Kuntosali- ja voimaharjoittelu

Syvennä osaamistasi kuntosali- ja voimaharjoittelun ohjelmoinnista. Opi rakentamaan yksilöllisiä voima- ja kuntosaliohjelmia – olipa tavoitteenasi sitten maksimivoiman lisääminen, kehon muokkaus ja/tai lihasmassan kasvatus.

Vahvistamalla ammattitaitoasi ohjelmoinnin osalta, valmennettavasi saavuttavat parempia tuloksia ja pysyvät tyytyväisinä asiakkaina pidempään.

TUTUSTU OHJELMOINTIIN
Image

Speed & Agility

Performance Coach

Spartan Speed & Agility -verkkokoulutus perehdyttää sinut nopeusharjoittelun maailmaan. Monipuolinen harjoittelu parantaa koko keskushermoston ja lihashermojärjestelmän toimintaa.

Kurssilta löydät nousujohteiset harjoitteet, joita voit soveltaa nuorten valmentamisesta senioriliikuntaan asti.

TUTUSTU SPEED & AGILITYYN
Image

Opettamisen ABC

Asiakkaan ohjaaminen ja kohtaaminen

Asiakkaan ohjaaminen ja kohtaaminen perehdyttää sinut opastavan asiakastyön ja oppimisen teoriaan.

Koulutus keskittyy erilaisten ihmistyyppien tunnistamiseen ja opetuksellisiin keinoihin, joilla vaativakin tilanne kääntyy tuloksia tuottavaksi yhteispeliksi sekä asiakkaalle että ohjaajalle.

TUTUSTU OPETTAMISEEN

Opetamme juuri sinua!

Verkkovalmennus on toimiva valinta

Oletko valmentaja, Personal Trainer, liikunnanohjaaja tai innokas liikkuja? Verkko-opiskelu sopii sinulle, joka haluat täydentää osaamistasi ja oppia hyödyntämään opiskeltavaa aihetta osana asiakastyötä, tuotetarjontaa tai omaa harjoitteluasi.

 • Personal trainereille ja liikunta-alan ammattilaisille
 • Kuntosaliohjaajille ja fysiikkavalmentajille
 • Kamppailuharjoittelusta kiinnostuneille
 • Henkilökohtaiseen taitotason nostoon
TUTUSTU PÄÄKOULUTTAJAAN
Image
Image

Lisävoimaa liiketoiminnallesi

Kouluttautuminen verkossa on loistava vaihtoehto, kun haluat oppia omassa rauhassa, ja edetä omaan tahtiisi. Kasvata osaamistasi ja hyödynnä tietoasi kehittämällä uutta – vaikkapa tarjoamalla monipuolisempia tunteja tai tehokkaita alkulämmittelyjä.

Monipuolista ammattitaitoasi ja hanki tyytyväisiä asiakkaita uudella osaamisella. Tehokkaat harjoitteet lisäävät kiinnostavuuttasi ja markkina-arvoa ohjaajana.

Verkko-opiskelun jälkeen olet valmis vetämään ryhmätunteja tai Personal Trainer -treenejä asiakkaillesi uusilla tehokkailla, turvallisilla ja toimivilla harjoitteilla.

Image

KOKEMUSTA JA OSAAMISTA

TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN EDELLÄKÄVIJÄLTÄ

Antti Nurmi on toiminnallisen harjoittelun kotimainen pioneeri. Hän aloitti ryhmäliikuntatuntien vetämisen kahvakuulilla 2000-luvun alussa. Antti on kouluttanut tuhansia ohjaajia, tuottanut kirjoja ja esiintynyt lukemattomilla opetusvideoilla.

Antti on ainoa suomalainen, joka kouluttaa ohjaajia ammatikseen myös ulkomailla. Kokemus näkyy harjoitteiden monipuolisuutena, tekemisen turvallisuutena ja oppimisen innostavuutena. Antti tuo harjoitteluun kamppailumaailmasta tutut kehonapinoharjoitteet ja kuntoutusliikkeet liikunta-alan ammattilaisille.

Image

Pääkouluttaja, Spartan Academy

Verkkovalmennuksissa opit:

 • Tekniset suoritukset opastettuna ja näytettynä
 • Teorian tekniikoiden ja tekemisen taustalla
 • Ohjaamisen ja opettamisen periaatteet
 • Uusimmat käytännöt toiminnallisesta harjoittelusta
 • Kuntoa kohottavia harjoitteita
 • Kehonhuollon ja palautumisen tekniikoita

Näin valmennus toimii:

 • Opiskelet joustavasti verkossa
 • Harjoittelet omalla ajallasi
 • Testaat osaamistasi myös käytännössä
 • Hyödynnä osaamistasi valmennuksessa ja liiketoiminnassa